Dámské kalhoty b.young 20808510/200451

Značka: b.young

Dámské legíny od módní značky b-young v atraktivní černé barvě. Pohodlné a supermoderní kalhoty zapůsobí PU materiálem. Legíny se vzhledem kůže jsou mimořádně cool! Kalhoty mají široký elastický pas, který zajišťuje pohodlné nošení. Pro krásný ženský vzhled mají kalhoty vysoký pas a štíhlé nohy. 

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
1 349 Kč
Dámské kalhoty b.young 20808510/200451
Značka: b.young

Dámské legíny od módní značky b-young v atraktivní černé barvě. Pohodlné a supermoderní kalhoty zapůsobí PU materiálem. Legíny se vzhledem kůže jsou mimořádně cool! Kalhoty mají široký elastický pas, který zajišťuje pohodlné nošení. Pro krásný ženský vzhled mají kalhoty vysoký pas a štíhlé nohy. Nohavice jsou ozdobené svislými švy, které tak sofistikovaným způsobem vytváří krásnou štíhlou siluetu. Dekorativní švy nohu opticky zúží a prodlouží.

materiál: 75% viskóza, 21% polyamid, 4% elastan

velikosti B.young

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské kalhoty
Barva: Modrá
Vzor: Jednobarevný
Střih: Chino
Typ: klasický pas
elastan: 4
polyamid: 21
viskóza: 75

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

b.young je dánská módní značka pro ženy. B.young obléká moderní ženu, která ráda svým outfitem vyjadřuje svoji osobnost. Rozmanitost kolekce b.young a pečlivé zpracování jejích produktů, zajistilo značce spoustu oddaných zákaznic, také díky dostupné cenové hladině.

Podobné produkty