Dámské džíny Street One 376539/15111

Značka: STREET ONE
Velikost
délka
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
1 549 Kč
Dámské džíny Street One 376539/15111
Značka: STREET ONE

Dámské džíny Street One 376539/15111

Tyto dámské džíny jsou naprosto úžasné! Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který je z 82% bavlny, 15% REPREVE polyesteru a 3% elastanu. Díky tomu jsou nejen pohodlné, ale také ohromně stylové.

S těmito džínami se budeš cítit jako opravdová královna ulic! Jejich hravý design a moderní střih ti dodají sebevědomí a přilákají pohledy všech kolemjdoucích. Ať už je nosíš na procházku po městě, na večírek s přáteli nebo na romantickou večeři, budou se k tobě hodit vždycky.

Navíc tyto džíny jsou ekologicky šetrné! Díky použití REPREVE polyesteru, který je vyroben z recyklovaných plastových lahví, pomáháš chránit životní prostředí a snižovat množství odpadu. Co víc si přát?

Tak neváhej a přidej si tyto dámské džíny do svého šatníku. Budeš se v nich cítit skvěle a zároveň uděláš něco dobrého pro planetu. Koupí těchto džínů se staneš nejen módní ikonou, ale také ekologickým hrdinou!

StreetOne-velikosti

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské džíny
Barva: Černá
Střih: Slim fit
Styl: Casual
Typ: klasický pas

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jedna z nejúspěšnějších módních značek v Evropě, byla založena v roce 1983 v Německu a jejím cílem je navrhnout a vyrábět oděvy pouze pro ženy. Proto Street One rozumí potřebám dnešní moderní ženy. Jedinečný styl a módní prvky jsou obsaženy v každém produktu Street One a to za překvapivě dostupnou cenu. Konkurenční výhodou Street One je produkce 12 kolekcí za rok. Díky tomu najdou zákaznice Street One ve své prodejně vždy aktuální trendové oděvy.

Podobné produkty