Dámský šátek Tom Tailor 1037715/10668

Značka: Tom Tailor
549 Kč
Dámský šátek Tom Tailor 1037715/10668
Značka: Tom Tailor

Dámský šátek Tom Tailor 1037715/10668

Tento dámský šátek od značky Tom Tailor je skvělým doplňkem do vaší šatníku. Je vyroben z kvalitního materiálu - 100 % polyesteru, který je příjemný na dotek a zároveň odolný. Šátek má elegantní design, který se hodí k různým příležitostem a outfitům.

Šátek je dostatečně velký, aby vám poskytl dostatek tepla a pohodlí. Jeho rozměry jsou 180 cm x 70 cm, což umožňuje různé způsoby nošení - můžete ho svázat kolem krku, přehodit přes ramena nebo ho použít jako doplněk k vaší oblíbené bundě či kabátu.

Tento dámský šátek je vhodný pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti. Skvěle doplní váš outfit a dodá mu eleganci a styl. Vyznačuje se vysokou kvalitou zpracování a pečlivými detaily, které jsou charakteristické pro značku Tom Tailor.

Pořiďte si tento dámský šátek Tom Tailor 1037715/10668 a buďte vždy stylově oblečená a pohodlná!

Doplňkové parametry

Kategorie: šály a šátky
Barva: Modrá
Vzor: Se vzorem
Styl: Casual
Materiál: Polyester 100 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tom Tailor je oblíbená německá módní značka. V kolekci Tom Tailor vždy najdete aktuální módní trend. Móda Tom Tailor je sportovní a ležérní. Příjemné materiály, pohodlné nošení a autentické barvy mají za následek nekomplikovanou módu s módními akcenty pro každou příležitost. Tom Tailor vám nabízí oblečení pro běžné každodenní nošení.

Podobné produkty