Pánská košile Tom Tailor 1036220/31795

Značka: Tom Tailor
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
1 099 Kč
Pánská košile Tom Tailor 1036220/31795
Značka: Tom Tailor

Pánská košile Tom Tailor 1036220/31795

Tahle košile je prostě bomba! Je vyrobena z 100 % bavlny, takže je příjemná na dotek a skvěle dýchá. Pokud hledáš stylovou košili, která tě nezklame, jsi na správném místě.

Tom Tailor je značka, která se vyznačuje kvalitou a moderním designem. Tato košile není výjimkou - její elegantní střih a hravý vzor tě rozhodně nezklamou. Navíc, díky svému univerzálnímu stylu, se hodí jak na formální příležitosti, tak i na volný čas.

Nejenže tato košile vypadá skvěle, ale je také velmi pohodlná. Bavlna je přírodní materiál, který je měkký na pokožce a zaručuje pocit maximálního pohodlí po celý den. Ať už ji nosíš do práce, na večírek nebo jen tak ven s přáteli, budeš se cítit skvěle.

Pořiď si pánskou košili Tom Tailor 1036220/31795 a buď stylovým gentlemanem s hravým nádechem!

 

Pánské Tom Tailor tabulka v2

Doplňkové parametry

Kategorie: Pánské košile
Barva: Modrá
Délka rukávu: Krátké rukávy
Vzor: Se vzorem
Typ výstřihu: S límečkem, Na knoflíky
Styl: Casual
Materiál: Bavlna 100 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tom Tailor je oblíbená německá módní značka. V kolekci Tom Tailor vždy najdete aktuální módní trend. Móda Tom Tailor je sportovní a ležérní. Příjemné materiály, pohodlné nošení a autentické barvy mají za následek nekomplikovanou módu s módními akcenty pro každou příležitost. Tom Tailor vám nabízí oblečení pro běžné každodenní nošení.

Podobné produkty