Dámské triko Street One 315053/30000

Značka: STREET ONE

Krásné lehké tričko od Street one s krátkými rukávy. Vzdušné tričko zaujme fotografickým tiskem, který je navíc ozdoben malými kamínky. Atraktivní lesklé kamínky přitáhnou pohledy. Fotografický tisk, přináší atraktivní akcenty.

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
799 Kč –50 % 399 Kč
Dámské triko Street One 315053/30000
Značka: STREET ONE
Damske triko Street One 315053 30000
Akce
799 Kč –50 %

Krásné lehké tričko od Street one s krátkými rukávy. Vzdušné tričko zaujme fotografickým tiskem, který je navíc ozdoben malými kamínky. Atraktivní lesklé kamínky přitáhnou pohledy. Fotografický tisk, přináší atraktivní akcenty. Oblíbený zaoblený výstřih dokonale dokončuje ženský vzhled. Hebký a na těle příjemný materiál trika zaručuje pohodlné nošení.

Materiál: 65% polyester, 35% viskóza

StreetOne-velikosti

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské trička
Barva: Bílá
Délka rukávu: Krátké rukávy
Vzor: zvířecí vzor
Typ výstřihu: Kulatý výstřih
Styl: Casual
polyester: 65
viskóza: 35

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jedna z nejúspěšnějších módních značek v Evropě, byla založena v roce 1983 v Německu a jejím cílem je navrhnout a vyrábět oděvy pouze pro ženy. Proto Street One rozumí potřebám dnešní moderní ženy. Jedinečný styl a módní prvky jsou obsaženy v každém produktu Street One a to za překvapivě dostupnou cenu. Konkurenční výhodou Street One je produkce 12 kolekcí za rok. Díky tomu najdou zákaznice Street One ve své prodejně vždy aktuální trendové oděvy.

Podobné produkty