Dámské kalhoty Street One 371703/11587

Značka: STREET ONE

Barevný akcent přináší lesklé červené kamínky, které doplňují flitry a nápis. Džíny, které přitáhnou mnohé pohledy také celoplošným tiskem polibků na tmavém podkladě.

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
2 049 Kč –51 % 999 Kč
Dámské kalhoty Street One 371703/11587
Značka: STREET ONE
Dámské kalhoty Street One 371703/11587 (Velikost W34/L32)
Akce
2 049 Kč –51 %

Dámské džíny střihu Jane od Street one s mnoha moderními detaily. Barevný akcent přináší lesklé červené kamínky, které doplňují flitry a nápis. Džíny, které přitáhnou mnohé pohledy také celoplošným tiskem polibků na tmavém podkladě. Pohodlné džíny mají střední pas a úzké nohavice. Atraktivní a cool džíny perfektně sedí, díky dobré roztažitelnosti použitého materiálu a nabízejí výborný komfort v pohybu.

Materiál: 90% bavlna, 8% polyester, 2% elastan

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské kalhoty
Barva: Černá
Vzor: Výšivka
Střih: Slim fit
Kategorie: Džíny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jedna z nejúspěšnějších módních značek v Evropě, byla založena v roce 1983 v Německu a jejím cílem je navrhnout a vyrábět oděvy pouze pro ženy. Proto Street One rozumí potřebám dnešní moderní ženy. Jedinečný styl a módní prvky jsou obsaženy v každém produktu Street One a to za překvapivě dostupnou cenu. Konkurenční výhodou Street One je produkce 12 kolekcí za rok. Díky tomu najdou zákaznice Street One ve své prodejně vždy aktuální trendové oděvy.

Podobné produkty