Dámské kalhoty Cecil 373537/12590

Značka: CECIL

Dámské kalhoty od Cecilu střihu Tracey. Kalhoty mají úzké nohavice a střední pas. Kalhoty jsou ušité z pružné směsi materiálu, která zajišťuje měkký pocit na kůži a nabízí vysoký komfort při nošení. Elastický materiál se ve všech směrech dokonale přizpůsobí vaší postavě. Kárované kalhoty přitáhnou pozornost atraktivní barevnou kombinací a pružným pasem s ozdobnou stahovací šňůrkou. 

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
1 799 Kč –55 % 799 Kč
Dámské kalhoty Cecil 373537/12590
Značka: CECIL
Damske kalhoty Cecil 373537 12590
Akce
1 799 Kč –55 %

Dámské kalhoty od Cecilu střihu Tracey. Kalhoty mají úzké nohavice a střední pas. Kalhoty jsou ušité z pružné směsi materiálu, která zajišťuje měkký pocit na kůži a nabízí vysoký komfort při nošení. Elastický materiál se ve všech směrech dokonale přizpůsobí vaší postavě. Kárované kalhoty přitáhnou pozornost atraktivní barevnou kombinací a pružným pasem s ozdobnou stahovací šňůrkou. Kalhoty nadchnou svou všestranností, která nabízí mnoho úžasných kombinací pro neformální vzhled.

Materiál: 58% polyester, 27% polyamid, 12% viskóza, 3% elastan

velikosti-cecil

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské kalhoty
Barva: Hnědá
Délka: 7/8 délka
Vzor: Kostky
Střih: Chino
Styl: Casual
Typ: klasický pas
elastan: 3
polyamid: 27
polyester: 58
viskóza: 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Dámské oděvy vyznačující se kvalitou a perfektním střihem až do největších velikostí. CECIL jsou oděvy nositelné v běžném životě, snadné na údržbu a pohodlné. CECIL je jako zákazník: autentický, zvědavý, upřímný a vždy aktuální. Vynikající rychlost Cecilu v realizaci módních trendů umožňuje reinterpretovat aktuální módní trendy pro svého zákazníka. Cecil je hrdý na své měsíční kolekce, pro jejich módnost, vysokou kvalitu a samozřejmě vynikající CECILovský střih.

 

Podobné produkty