Dámská halenka b.young 20808976/181030

Značka: b.young

Dámský rolák od módní značky b-young, který je vyrobený z jemného měkkého materiálu. Jednoduchý rolák upoutá jednobarevným designem a ozdobnou šálou na stojacím límci. Šála upoutá pozornost a dá se nosit ve tvaru smyčky, která pak vytváří elegantní vzhled. Rolák je perfektně kombinovatelný v módním stylu. Rolák se pohodlně nosí díky volnému střihu. 

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
799 Kč
Dámská halenka b.young 20808976/181030
Značka: b.young

Dámský rolák od módní značky b-young, který je vyrobený z jemného měkkého materiálu. Jednoduchý rolák upoutá jednobarevným designem a ozdobnou šálou na stojacím límci. Šála upoutá pozornost a dá se nosit ve tvaru smyčky, která pak vytváří elegantní vzhled. Rolák je perfektně kombinovatelný v módním stylu. Rolák se pohodlně nosí díky volnému střihu. Díky směsi super měkkého materiálu přináší rolák pohodlí do každodenního života. Rolák se bude perfektně nosit se sakem nebo bundou, ale perfektní bude i samotný.

materiál: 67% polyester, 28% viskóza, 5% elastan

velikosti B.young

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské halenky
Barva: Hnědá
Délka rukávu: Dlouhé rukávy
Vzor: Jednobarevný
Typ výstřihu: se stojáčkem
elastan: 5
polyester: 67
viskóza: 28

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

b.young je dánská módní značka pro ženy. B.young obléká moderní ženu, která ráda svým outfitem vyjadřuje svoji osobnost. Rozmanitost kolekce b.young a pečlivé zpracování jejích produktů, zajistilo značce spoustu oddaných zákaznic, také díky dostupné cenové hladině.

Podobné produkty