Dámské džíny Tom Tailor 1035533/10142

Značka: Tom Tailor
Velikost
délka
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
1 799 Kč
Dámské džíny Tom Tailor 1035533/10142
Značka: Tom Tailor

Tyto dámské džíny od značky Tom Tailor jsou dokonalou volbou pro každou moderní ženu. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který kombinuje 72 % bavlny, 27 % polyesteru a 1 % elastanu. Díky tomu jsou nejen pohodlné, ale také skvěle padnou na postavu.

Co je na těchto džínách nejlepší? Je to jejich hravý design, který vás rozhodně nezklame! S jemnými detaily a moderním střihem jsou tyto džíny skvělým doplňkem do každého šatníku.

Navíc mají tyto dámské džíny Tom Tailor mají vysokou kvalitu zpracování, takže se můžete spolehnout na jejich dlouhou životnost. Jsou ideální volbou pro každodenní nošení, do práce nebo na večerní večírek s přáteli.

Zkrátka, tyto dámské džíny od značky Tom Tailor jsou perfektním spojením stylu, pohodlí a kvality. Nechte se okouzlit jejich hravým designem a dopřejte si džíny, ve kterých se budete cítit skvěle!

Tom_tailor

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské džíny
Barva: Modrá
Vzor: Jednobarevný
Střih: Skinny, Klasický pas
Styl: Casual
Materiál: Elastan 1 %, Bavlna 72 %, Polyester 27 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tom Tailor je oblíbená německá módní značka. V kolekci Tom Tailor vždy najdete aktuální módní trend. Móda Tom Tailor je sportovní a ležérní. Příjemné materiály, pohodlné nošení a autentické barvy mají za následek nekomplikovanou módu s módními akcenty pro každou příležitost. Tom Tailor vám nabízí oblečení pro běžné každodenní nošení.

Podobné produkty