Dámské kalhoty Cecil 372666/30001

Značka: CECIL

 Úchvatný efekt přinášejí barevné detaily v kostkovaném designu. Díky kombinaci elastického materiálu, kalhoty nabízí ten nejlepší komfort a pohodlí při nošení

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
1 799 Kč –61 % 699 Kč
Dámské kalhoty Cecil 372666/30001
Značka: CECIL
Dámské kalhoty Cecil 372666/30001 (Velikost W36/L32)
Akce
1 799 Kč –61 %

Dámské kalhoty od Cecilu upoutají károvaným designem. Pohodlné kalhoty mají střední pas s poutky na opasek a úzké nohavice. Úchvatný efekt přinášejí barevné detaily v kostkovaném designu. Díky kombinaci elastického materiálu, kalhoty nabízí ten nejlepší komfort a pohodlí při nošení. Módním prvkem jsou také šikmé boční kapsy. Kalhoty nabízejí skvělé kombinace: Ať už s jednoduchou halenkou pro kancelářský vzhled nebo s měkkým pleteným svetrem, který je náhodně vložen do pasu, pro útulný každodenní vzhled.

Materiál: 63% polyester, 34% viskóza, 3% elastan

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské kalhoty
Barva: Šedá
Vzor: Se vzorem
Střih: Chino
Styl: Casual
elastan: 3
polyester: 63
viskóza: 34

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Dámské oděvy vyznačující se kvalitou a perfektním střihem až do největších velikostí. CECIL jsou oděvy nositelné v běžném životě, snadné na údržbu a pohodlné. CECIL je jako zákazník: autentický, zvědavý, upřímný a vždy aktuální. Vynikající rychlost Cecilu v realizaci módních trendů umožňuje reinterpretovat aktuální módní trendy pro svého zákazníka. Cecil je hrdý na své měsíční kolekce, pro jejich módnost, vysokou kvalitu a samozřejmě vynikající CECILovský střih.

 

Podobné produkty